3D Лифтинг третман на лице

3D Лифтинг третманот е наменет за детоксикација и затегнување на кожата.Овој третман овозможува комплетно потхранување на кожата со употреба на 3 ампули,кои допринесуваат за одржување на контурите на лицето.Со соодветна маска во текот на третманот резултатите на здрава кожа се веднаш видливи,