Tретман со Бенда завои

Третман кој што е прилагоден  и препорачлив за клиенти со проширени капилари и вени. Овој третман се обавува со потопување на бенда завои во специјален раствор по што се бандажира делот од телото каде што е потребно намалување на обемот. Ја намалува масната наслага,го омекнува целулитот,кој во комбинација со друг третман побрзо би се разградил односно максимално намали.