Радијална ендодермна тарапија

Третманот радијална ендодермна терапија или метод со вакум ,ја подобрува микроциркулацијата на кожата на телото,ги потхранува клетките со кислород,ја подобрува мускулатурата на телото,бидејќи  длабински делува на колагенската структура.Оваа метода е пријатна масажа,чии резутати се видливи на телото како лифтинг ефект.Максимално дакажан третман за намалување на обемот,

Овој метод успешно се користи на цело тело,со прекрасни ефекти за намалување на целулитот.