CryoVAC

CryoVAC технологијата се базира на постепено, контролирано ладење на ткивото на кожата и затоа е значително посигурно во обликувањето на телото     Со CryoVAC апликаторот, голема површина на ткивото може да се олади брзо и лесно.  Уредот овозможува комбинација на CryoVAC терапија и радијална ендотермична терапија (RDT®) до совршена форма на телото.   Уредот содржи широк спектар на различни RDT® апликатори, што ви овозможува да постигнете исклучителни резултати, како на вашето тело, така и на лицето. Со Cryo VAC технологијата не се губи телесната течност(вода),туку само вишокот маснотии. Третманот е наменет за лица кои имаат вишок маснотии во подрачјто на стомакот,струкот,грбот и бутините.