Aнтицелулитен третман 3-во-1

Третман кој со најголема брзина го согорува целулитот и ја измазнува кожата е токму овој третман 3 во 1.Започнува спжо вакум терапија.Со вакум терапијата механички се извлекува целулитот кој се наоѓа блиску до површината на кожата и ја забрзува циркулацијата во делот кој се третира.Со тоа се подобрува протокот на свеж кислород до ожтетените места,а сврзното ткиво станува уште поеластично.После тоа следи третман со редиофревенција,кој ја затегнува кожата.Радиобрановите ефикасно го третираат целулитот,а истовремено делуваат на длабоките слоеви  масни наслаги.Третманот завршува со лимфна дренажа.Препорачливи се минимум 5 третмни,во зависност од типот на целулитот.