Радијална ендодермна терапија на лице

Третманот со вакум на лице односно RDT терапија,ја подобрува микроциркулацијата на коажата на лицето,ги потхранува клетките со кислород,го подобрува тонусот бидејќи длабински делува на колагенската структура.Оваа метода е пријатна масажа,чии резутати се видливи на лицето како лифтинг ефект.

Овој метод успешно се користи на цело тело,со прекрасни ефекти за намалување на целулитот.

Специјална нега,масажа и маска, во комбинација со лимфна дренажа,го ублажува заморниот изглед  и ги намалува отоците под окото и на очниот капак