Депилација

Депилацијата е еден од најраспространетите начини за отстранување на непосакуваните влакна од телото и повеќето жени ја претпочитаат затоа што има многу предности во споредба со другите методи.Депилацијата со ладен восок е посебно пријатен,бидејќи се користат Depileve восоци со висок квалитет,како и пред и потоа козметички препарати,кои овозможуваат скоро безболна депилација и нега на вашата кожа.

Предноста на ладната депилација е материјалот за еднократна употреба,што придонесува за одржување на хигиена кај секој клиент.

-Филм восокот е најнова генерација на восок,со сите предности на топол и ладен восок:Безболен,хигиенски.Со ниска температура на топење,не ги шири капиларите и се нанесува во многу тенок слој.

Врсти на депилација што можете да ги направите кај нас:

Депилација жени

  • Топла/ладна депилација цели нозе
  • Топла/ладна депилација раце
  • Интимна депилација целосна/делумна
  • стомак, задник,  пазуви, надусници, брада, обликување веѓи
  • Депилација лице

Депилација мажи

  • Депилација гради, стомак, раменици, грб, раце, нозе