CRYODERM Третман

CRYODERM Третман

Третманот започнува со чистење на лицето и отсранување на мртвите клетки од површината на кожата.Потоа следува вакумска терапја за подигање на тонусот и истакнување на контурите на лицето.Следен третман е третманот со радиофреквентни бранови со кои се постигнува создавање на нов колаген,за постигнување на цврста и затегната кожа,Третманот се завршува со Cryo терапија која делува на принцип на ладење.Криотерапијата создава чувство на опуштање и го спречува црвенилото на кожата.Со овој третман се постигнува и затварање на капилари и овозможува блескава и сјајна кожа.Резултатите се веднаш видливи,