Закажете термин

Закажете

термин

  • 1. Услуга
  • 2. Детали
  • 3. Наплата
  • 4. Завршување
Изберете услуга:
Како би сакале да платите:
Ви благодарам! Вашата резервација е завршена. Е-пошта со детали за вашата резервација е испратена до вас.

Контактирајте не

Љубљанска 6 лок. 2,
City Tower, City Mall

contact@celsius.mk

Работно време

Пон - Чет: 9:00 - 21:00
Пет - Нед: 9:00 - 21:00

Закажете термин

Phone: +389 70 38 22 05

Социјален свет